Založ si blog

Eutanázia po slovensky.

Ústava Slovenskej republiky Čl.40.

Každý má právo na ochranu zdravia. Na základe zdravotného poistenia majú občania právo na bezplatnú zdravotnú starostlivosť a na zdravotnícke pomôcky za podmienok, ktoré ustanoví zákon.

Tak teraz naozaj neviem čo si mám myslieť.Je to sen alebo skutočnosť?Slovensko sa viac ako  20 rokov hrdí tým že sa zaradilo do spoločenstva demokratických krajín.Všetky kroky ktoré však nie len táto vláda robí nasvedčujú o niečom inom.

Aj posledné kroky vlády:Vyhláška, ktorá preradila 117 liekov medzi doplnkové, čo znamená, že ich viac nebudú preplácať zdravotné poisťovne. „Po 1. decembri radikálne stúpne doplatok pacienta, lebo“doplnkové“ lieky budú za plnú úhradu.

Čítajte viac: http://peniaze.pravda.sk/lieky-zdrazeli-o-desiatky-az-stovky-eur-f03-/sk-pstat.asp?c=A111206_155755_sk-pstat_p59#ixzz1fpd9oz7x

Uvedomujú si kompetentní že najviac odkázanými ľuďmi na lieky sú dôchodcovia ktorí už doteraz mali problémy s financovaním svojich pre život potrebných liekov?Počínanie vlády mi skôr pripomína celkom iné zriadenie.

Charakteristika fašizmu:Utláča alebo dokonca likviduje slabých a telesne postihnutých ľudí.

Ono totiž likvidácia slabých a telesne postihnutých nemusí byť len taká že ich pozatvárame do koncentračných táborov a tam ich likvidujeme.Ono stačí zdvihnúť ceny liekov ktoré sú nevyhnutné pre  život a tí ktorí si lieky nemôžu dovoliť „pokapú“aj sami.

Žeby bola vláda taká neschopná aby si nevedela poradiť s „Penta Group“?Alebo to všetkým „finančne vyhovuje?

Ministerstvo zdravotníctva deklamuje že v čase krízy si musí pacient prispieť viac na svoje zdravie.Lenže mne všetko vychádza že už dlhodobo,slovenský pacient prispieva (aj v čase krízy) na nenažraté bruchá až hnusne bohatých majiteľov Penta Grup.Žeby ten názov niečo naznačoval?

Pentagram (gréc. pentágrammos: s piatimi líniami) je päťcípa hviezda, ktorá vznikne nakreslením uhlopriečok v pravidelnom päťuholníku. Je taktiež považovaný za magický znak využívaný na bosoráctvo, bielu alebo čiernu mágiu, vyvolávanie démonov a pod.


Ústava Slovenskej republiky Čl.32

Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

Quo vadis Slovensko. ..

26.09.2013

Dúfam že my p.Henryk Sienkiewicz prepáči ale nič príhodnejšie ako názov jeho diela som nenašiel. Nič nechcem dokazovať.Sú to len“suché“čísla vytiahnuté zo Zbierky zákonov.Ako všetci vieme,tak štátny rozpočet je zákon.Dal som si tú prácu a trošku som sa v tej zbierke zákonov“pohrabal“.Zo začiatku to bol len taký nápad [...]

Kedy spadne posledná kvapka do pohára?

16.09.2013

V článku na SME :“Ešte to nie je s nami také zlé“p.minister Lajčák opisuje ako dostáva výhražné e-maily.Pôvodne som mal pripravenú len krátku reakciu na tento jeho blog,Ale nakoniec som sa rozhodol rozviesť svoje videnie jeho problému viac a napísať k tomu vlastný článok. Pán Lajčák je mi naozaj ľúto že dostávate tie výhražné,urážajúce a [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 96804x
Priemerná čítanosť článkov: 2689x

Autor blogu

Odkazy