Založ si blog

Kam sa strácajú niektoré informácie?

Vybral som len jednu ale pokiaľ si ju pozriete určite vás zaujmú aj ďalšie.Poniektorí určite tieto stránky poznáte a máte na ne svoj názor.A možno odkazy na tieto informácie už niekto na blogoch“Pravdy“aj publikoval.Nenútim nikoho aby im verili.Bude stačiť len pozastavenie sa a premýšľanie nad tým ,čím nás „kŕmia“oficiálné informačné kanály.

http://www.youtube.com/watch?v=UnWR9rwPJjE

Popremýšľajme nad tým,komu patria informačné média.Kto má záujem na tom aby sa široké masy ľudstva dozvedeli len to čo je pre vlastníkov médií prospešné?Drobné správy,ktoré nejakým spôsobom kritizujú politikov,finančníkov,vlastníkov a iných  …..ov sa“vypustia“ na verejnosť.Ale len po analýze stupňa škodlivosti.Tie informácie ktoré by mohli zmeniť myslenie a ďalší vývoj v spoločnosti sa dostávajú na „svetlo Božie“len prostredníctvom nezávislo nezávislých a aj tí sa ešte rozdeľujú na „nezávislých a ešte nezávislejších“.Keď analýza“vypustených informácii dosiahne vysoký stupeň škodlivosti stáva sa predstaviteľ týchto nezávislých informácii“nepriateľ č.1.Ako príklad nám môže poslúžiť Julian Assange a jeho WikiLeaks.Úroveň jeho nezávislosti dosiahla stupeň,keď si už“mocní“tohoto sveta nemôžu dovoliť zbaviť sa ho priamou cestou,tak to skúšajú cez rôzne obvinenia ktoré majú poškodiť jeho reputáciu.

Ale nemusíme sa držať len WikiLeaks.Informácie ktoré by nikdy nemali uzrieť“svetlo sveta“dokáže sprostredkovať aj http://tv24.li/ Nemusíte veriť.Stačí premýšľať a porovnávať.

Quo vadis Slovensko. ..

26.09.2013

Dúfam že my p.Henryk Sienkiewicz prepáči ale nič príhodnejšie ako názov jeho diela som nenašiel. Nič nechcem dokazovať.Sú to len“suché“čísla vytiahnuté zo Zbierky zákonov.Ako všetci vieme,tak štátny rozpočet je zákon.Dal som si tú prácu a trošku som sa v tej zbierke zákonov“pohrabal“.Zo začiatku to bol len taký nápad [...]

Kedy spadne posledná kvapka do pohára?

16.09.2013

V článku na SME :“Ešte to nie je s nami také zlé“p.minister Lajčák opisuje ako dostáva výhražné e-maily.Pôvodne som mal pripravenú len krátku reakciu na tento jeho blog,Ale nakoniec som sa rozhodol rozviesť svoje videnie jeho problému viac a napísať k tomu vlastný článok. Pán Lajčák je mi naozaj ľúto že dostávate tie výhražné,urážajúce a [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 96646x
Priemerná čítanosť článkov: 2685x

Autor blogu

Odkazy