Založ si blog

Quo vadis Slovensko. ..

          Dúfam že my p.Henryk Sienkiewicz prepáči ale nič príhodnejšie ako názov jeho diela som nenašiel.

  Nič nechcem dokazovať.Sú to len“suché“čísla vytiahnuté zo Zbierky zákonov.Ako všetci vieme,tak štátny   rozpočet je zákon.Dal som si tú prácu a trošku som sa v tej zbierke zákonov“pohrabal“.Zo začiatku to bol len taký nápad pozrieť sa ako sme postúpili k lepším zajtrajškom,keď už ste si vyštrngali demokraciu.Píšem“ste si“pretože ja som mal to šťastie a štrnganie na námestiach ma obišlo.Ak to čítajú aj iní,ktorých to budovanie demokracie na námestiach nepostretlo,tak si ten výraz“ste si“ nevšímajte.

Ako som si tak prezeral Zbierku zákonov o rozpočtoch,stále viac mi pripadali tie čísla väčšie a väčšie.Pýtam sa sám seba:nepomýlil sa niekto?Zdá sa že nie.

Od roku 2009 som ponechal koruny,lepšie sa v tom dá orientovať.Do prázdnych koloniek v šiestom stĺpci si môžete dopísať mená predsedov vlád.

123

 

 

Kedy spadne posledná kvapka do pohára?

16.09.2013

V článku na SME :“Ešte to nie je s nami také zlé“p.minister Lajčák opisuje ako dostáva výhražné e-maily.Pôvodne som mal pripravenú len krátku reakciu na tento jeho blog,Ale nakoniec som sa rozhodol rozviesť svoje videnie jeho problému viac a napísať k tomu vlastný článok. Pán Lajčák je mi naozaj ľúto že dostávate tie výhražné,urážajúce a [...]

Slovenská spolupatričnosť.

12.05.2013

Nie som starý(50)ale z môjho života by sa dala napísať kniha.(už sa na tom pracuje) :-)Po prežití rôznych častí svojho života na rôznych miestach o ktorých som ani nevedel že existujú(a to ma zemepis vždy bavil),po zhliadnutí všelijakého utrpenia,kde ľudský život nestál vôbec nič,kde som sa naučil žiť so zvláštnou chuťou na jazyku ktorá vzniká len ak sa [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: Vytvoria štáty NATO protidronový dáždnik nad Ukrajinou? Navrhujú to nemeckí poslanci

13.05.2024 06:25, aktualizované: 07:50

Niektorí nemeckí poslanci sú za zostreľovanie ruských dronov nad západnou Ukrajinou raketami, ktoré by štartovali zo susedných členských štátov NATO.

hasiči Trenčín auto požiar

Pri požiari budovy bývalej telocvične v Šahách sa zranili traja hasiči

13.05.2024 06:10

V nedeľu večer zasadol mestský krízový štáb, informovala radnica.

Macron, Zelenskyj

Macron vysvetlil, či sa Francúzsko chystá do vojny s Ruskom

13.05.2024 06:00

Už niekoľko týždňov je Francúzsko v centre debaty, či by Západ mohol vojakmi pomôcť Ukrajine v jej boji proti ruskej agresii.

eurovoľby, ódor, kaliňák, sulík, danko, taraba

Posledná volebná bitka. Koaliční kandidáti Brusel osočujú, no chcú niekoľkotisícové platy z EÚ: Smer a PS čaká finálny boj

13.05.2024 06:00

V eurovoľbách je hlas ľudu o niečo silnejší. Obháji PS triumf spred piatich rokov alebo zavŕši Smer do tretice mobilizáciu voličov?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 97054x
Priemerná čítanosť článkov: 2696x

Autor blogu

Odkazy