Založ si blog

Rasistická samodeštrukcia Slovenského národa.

Napriek tomu že podaktorí pisatelia blogov na stránkach Pravdy označujú niektoré  články za rasistické a ich pisateľov za rasistov,je to s tým rasizmom viac či menej zložitejšie.

Chcem písať o prejavoch rasizmu na Slovensku a jeho dôsledkoch.Najpálčivejším problémom oficiálne zaznamenávaných prejavov rasizmu sa týka cigánskeho etnika.

 

Na Slovensku existuje nespočetné množstvo organizácií založených na podporu cigánskeho etnika.

Rada mimovládnych organizácií rómskych komunít (ďalej len RMORK) zastrešuje viac ako 120 občianskych združení, čím sa radí medzi najsilnejšie rómske platformy na Slovensku. RMORK rozvíja partnerskú spoluprácu s organizáciami pôsobiacimi v treťom sektore, s inštitúciami štátnej správy a samosprávy.citácia z oficiálnej stránky RMORK.

Nebudem vyčíslovať  množstvá finančných prostriedkov ktoré sa vynakladajú na „tzv“pomoc na integráciu cigáňov do spoločnosti,ani nebudem vymenovávať organizácie a konkrétne osoby ktoré si s týchto peňazí veľmi dobre žijú.Skôr chcem porovnávať rasistické prejavy a činnosti na jednej alebo druhej strane našej Slovensko-cigánskej rasistickej barikády.

Predstavitelia cigánskeho etnika vyčítajú slovenskej majoritnej spoločnosti rasizmus a zástancovia tohto etnika upozorňujú na to,že sme si rasovo rovnocenní a každá strana je obohatením a prínosom pre stranu druhú.Ťažko možno porovnávať rovnocennosť rás keď aj samotná cigánska spoločnosť sama seba rasovo odlišuje.A sama sa rozdeľuje do odlišných rás.Oficiálnym stanoviskom však je rasová rovnosť,tak ako si potom môžeme vysvetlovať cigánsku chudobu,kriminalitu a populačný nárast?Keďže sa všetkými možnými prostriedkami,dokonca aj represiou (tzn.trestným zákonníkom o potláčaní práv menšín atď.)potláča akákoľvek nerovnosť rás,je vysvetlenie len v nekonečnom rasisme voči cigáňom.Veď čo iné ako „cielený rasizmus“voči cigánskej menšine na Slovensku môže byť príčinou ich chudoby,nevzdelanosti a vysokej pôrodnosti.Teória o rasizme  voči cigánskej menšine na Slovensku sa stalo oficiálnym dôvodom chudoby,nevzdelanosti,hygienickej zaostalosti,právneho ne-povedomia a populačnej explózie tejto menšiny.

Všetky diskusie podliehajú tejto neúprosnej logike. Každé vysvetlenie neúspechu cigáňov na Slovensku, ktoré nevyplýva z rasistického chovania bielych by sa mohlo začať označovať ako rasový rozdiel. Ak by dnešní biely Slováci nenašli žiadnu túžbu utláčať cigáňov, museli ich pravdepodobne utláčať predchádzajúci Slováci. Ak dnes neutláčame cigáňov vedome, asi ich utláčame podvedome. Ak nemožno identifikovať  rasistického jednotlivca, potom musia byť rasistické spoločenské inštitúcie. Alebo ináč: keďže cigáni sú na Slovensku tak veľmi neúspešní, musia jednoducho existovať množstvá bielych, ktorí vo dne v noci pracujú s jediným cieľom: udržať cigáňov v biede. Dogma rasovej rovnosti nenecháva žiadne miesto pre vysvetlenie neúspechov cigáňov, ktoré nie je nejakým spôsobom obvinením bielych.

Na chvíľu sa budem venovať vznikom rôznych cigánskych mimovládnych organizácií.Každá táto organizácia sa venuje svojmu,tzn.cigánskemu etniku a ich činnosťou je mimo iné aj upozorňovanie na potláčanie ich práv.Ako by sa postavila reprezentácia politických strán na Slovensku,prípadne v EU ak by na Slovensku začali vo“veľkom“vznikať mimovládne organizácie,ktoré by sa venovali“bielej“väčšine a upozorňovali by na nerovnosť práv a povinností jednotlivých etnicít?Sami vidíme ako sa oficiálne štruktúry stavajú k činnosti takej politickej strany ako bola zrušená“Slovenská pospolitosť“alebo nová strana“Ľudová strana naše Slovensko“ktorej lídrom je Mgr.Marian Kotleba.Ako by dopadla oficiálna žiadosť o finančné príspevky pre organizáciu založenú na ochranu a zrovnoprávnenie“bielych“na Slovensku?

Je to naozaj tak,že rasistom môže byť iba beloch?Je dogmatické tvrdenie o potláčaní práv cigáňov na Slovensku pravdou alebo len vžitým a lobizmom aktivistov prezentovaným a štátnym aparátom podporovaným žiaducím názorom?

Ak sa združujú v akýchkoľvek združeniach cigáni,je to štátom podporovaná a finančne dotovaná oficiálna činnosť.Môžu verejne vystupovať a obhajovať svoje vlastné rasové ciele a nikto ich nezačne obviňovať z rasizmu.Môžu oficiálne žiadať a agitovať za rasové zvýhodňovanie vlastného etnika a vždy je to len na úkor bielych.Všetka ich činnosť môže byť zameraná na akékoľvek získavanie výhod a nikto ich neobviní z toho,že sú proti bielym.

Na druhej strane však stačí, aby bieli vyjadrili iba svoj odpor voči takémuto zvýhodňovaniu a sú hneď označení za nenávistníkov. Stačí ak by na seba aplikovali tú istú rasovú politiku ktorá sa jasne opiera o predsudky, aby ich označili za rasistov. Ak by to zašlo až tak ďaleko, že by povedali, že sa nechcejú stýkať s cigáňmi,že si želajú byť v spoločnosti bielych aby si mohli užívať  svoju otcovizeň zanechanú nám našimi otcami Slovákmi, stali by sa hneď nenapraviteľne podlými a nenávistnými a boli by radi ak by ich nezačali stíhať za porušenie zákona.Akosi všetko,čo vzniká na princípe rasy,ale zo strany tých,oficiálnou doktrínou podporovaných menšín je správne a v opačnom prípade prinajmenšom“na hrane zákona.“

Pri uvedomení si všetkých súvislostí,pomenovaných princípov rasizmu sa dostávame do situácie v ktorej musíme začať obetovávať vlastnú Slovenskú identitu a vlastnú Slovenskú budúcnosť .Dalo by sa to  klasifikovať aj ako nanútená spolupráca pri likvidácii vlastného Slovenského národa a ak by sme si nedávali“servítky pred ústa“tak je to páchanie rasovej a kultúrnej samovraždy.A ten kto sa tejto samovraždy nechce zúčastniť je označený za xenofóbneho,nenávistného rasistu.

 

Quo vadis Slovensko. ..

26.09.2013

Dúfam že my p.Henryk Sienkiewicz prepáči ale nič príhodnejšie ako názov jeho diela som nenašiel. Nič nechcem dokazovať.Sú to len“suché“čísla vytiahnuté zo Zbierky zákonov.Ako všetci vieme,tak štátny rozpočet je zákon.Dal som si tú prácu a trošku som sa v tej zbierke zákonov“pohrabal“.Zo začiatku to bol len taký nápad [...]

Kedy spadne posledná kvapka do pohára?

16.09.2013

V článku na SME :“Ešte to nie je s nami také zlé“p.minister Lajčák opisuje ako dostáva výhražné e-maily.Pôvodne som mal pripravenú len krátku reakciu na tento jeho blog,Ale nakoniec som sa rozhodol rozviesť svoje videnie jeho problému viac a napísať k tomu vlastný článok. Pán Lajčák je mi naozaj ľúto že dostávate tie výhražné,urážajúce a [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 96818x
Priemerná čítanosť článkov: 2689x

Autor blogu

Odkazy