Založ si blog

Ak pán Boh dá aj motyka vystrelí.

A pozrime sa,vystrelila.A záblesk výstrelu osvietil aj p.ministra Lipšica.Aj keď ho média usvedčili

zo „zavádzania“(aký to krásny výraz pre klamstvo)keď tvrdí pred kamerami redaktorov televízných spravodajstiev,že nenariadil nosenie SA58 všetkým policajtom včetne dopravných hliadok.V nariadení ktoré vyšlo z jeho ministerstva sa to jasne píše.

Konečne sa policajti v dopravných hliadkach a pochôdzkári zbavia nosenia neohrabaných a im samým nebezpečných zbraní.Veď ich nosenie už renomovaní bezpečnostní analytici označili za omyl.Ľudia ktorí majú za sebou“vojenskú základnú službu“tomu síce hovoria „blbosť“ale ono to vychádza za jedno.Teraz už zostáva nájsť dodávateľa ktorý dá najväčšiu províziu a môže sa za peniaze daňových poplatníkov začať nakupovať.

Quo vadis Slovensko. ..

26.09.2013

Dúfam že my p.Henryk Sienkiewicz prepáči ale nič príhodnejšie ako názov jeho diela som nenašiel. Nič nechcem dokazovať.Sú to len“suché“čísla vytiahnuté zo Zbierky zákonov.Ako všetci vieme,tak štátny rozpočet je zákon.Dal som si tú prácu a trošku som sa v tej zbierke zákonov“pohrabal“.Zo začiatku to bol len taký nápad [...]

Kedy spadne posledná kvapka do pohára?

16.09.2013

V článku na SME :“Ešte to nie je s nami také zlé“p.minister Lajčák opisuje ako dostáva výhražné e-maily.Pôvodne som mal pripravenú len krátku reakciu na tento jeho blog,Ale nakoniec som sa rozhodol rozviesť svoje videnie jeho problému viac a napísať k tomu vlastný článok. Pán Lajčák je mi naozaj ľúto že dostávate tie výhražné,urážajúce a [...]

Výstava / Ruská propaganda / Tank / Abrams M1A1 /

Moskva vystavuje západnú vojenskú techniku ukoristenú v bojoch na Ukrajine. Skvelý nápad, komentoval Peskov

01.05.2024 18:30

Rusko kritizuje dodávky západných zbraní a vojenského vybavenia na Ukrajinu a považuje ich za dôkaz priameho zapojenia NATO do konfliktu.

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca prináša zdravotné riziká a nízke ohodnotenie: Fico vyzval zamestnávateľov na zmenu

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Polícia / Šerif / Sheriff /

Polícia zasahovala proti demonštrantom na viacerých univerzitách v USA. Zadržala desiatky osôb

01.05.2024 17:08

Demonštranti v priestoroch týchto inštitúcií vyjadrujú nespokojnosť s vojnou v Pásme Gazy medzi Izraelom a hnutím Hamas.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales vypukol požiar. Vyslali aj vrtuľník rezortu vnútra

01.05.2024 16:46

Na mieste sú štátni hasiči z viacerých staníc aj dobrovoľní hasiči z okolia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 96931x
Priemerná čítanosť článkov: 2693x

Autor blogu

Odkazy